fredag 12 augusti 2011

Projekt Liyahs rum

Att ett barnrum skall hållas snyggt och prydligt tror ja alla föräldrar drömmer om, men se nej inte en chans. Man får vara glad om det är städat mera en en ½timme.. Iaf Aliyahs rum har varit helt opraktiskt!

Före;

 
Den vita byrån som syns på bild 2så var 2 av 3 lådbottnar helt totalt värdelösa, dom hoppade hela tiden ur sitt spår så dom nedersta lådorna gick inte att använda.


Efter:
Den lila pallen som tv står på så var det första jag gjorde i skolan, som har använt som pall vi snickarbänken i 3 år, passlit sliten av arbetskorna och många skråmor och skavanker, men nu fick ju Liyah nytta av den som ställning åt sin lilla tv. Perfekt!
Saras gamla databord som ja använde före ja köpte laptopen kom oxå ti nytta, den har bara stått i ett hörn i vardagsrummet och samlat damm, Liyah fick nu istället ett skrivbord, barbiehuset fick oxå flytta upp från golvet. det är ganska golvkallt här på vintern så det är bättre att sitta på en stol och leka än att sitta på golvet. Bokhyllan som det bara syns lite av i hörnet så blir väl morgondagens projekt. kvällen kom emot och orken tog slut! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar