torsdag 3 februari 2011

Trött, Tröttare, Tröttast!

Kan somna precis när som helst efter att klockan har slagit 10, och inte när som helst, kan säga att ja inte bara somnat 1 gång med telefonen i handen, både när ja har pratat i den och skickat mess, somnar ju hela tiden framför tv eller datorn, har läppis precis brever sängen så ja får ju ligga i sängen och kolla fb, tv är svängd så ja får ligga i sängen och kolla på tv. Perfekt för en sån som mej som somnar precis hur, var och när som helst.

Har alltid varit på de viset, hinner bara lägga huvudet på kudde, kan garantera att ja sover inom 20 sekunder. Fan va lyx tänker ju ni nu förstår ja =P Mycket sällan ja ligger och vrider och vänder mej, isf skall det nog vara nått som verkligen har ställt till det i mitt huvud..

Finns ju inte så många minus med att somna med det samma heller. Lite skit bara när man somnar mitt i när man skriver ett meddelande, vaknar halvt till och fortsätter att skriva, skickar något som man tror är rätt skrivit och är det man ämnar att skicka. Sedan när man nästa morgon inser att man ännu en gång har messat i sömnen och läser vad man har skrivat brukar ju va ganska roande! =) Kan stå precis vad som helst, ord på rad som inte ens passa ihop i en mening..
Igår kväll lyckades ja att somna med läppis i famnen, efter 4 timmar vaknar man, inser att tv fortfarande är igång likaså lampor och det var ju otroligt tur att jag legat stilla så datorn inte hade åkt i golvet!

Då är ja ju även en sån som gärna sover i oljud oxå. Som sakt, Var som helst, när som helst och hur som helst..

Och när ja har somnat så sover ja, e lite som skalman! =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar