fredag 24 december 2010

Helgen som man har väntat på är äntligen här!!

23.12

Sara och jag städade precis hela dagen, klädde granen och fixade lite myspys.
runt halv 10 gick  vi in till Hanna&Selle och smakade på julskinkan och drack vit glögg. Så gott.. Liyah drack flera koppar av det oxå.
Liyah höll på att somna bredvid hanna i soffan så det var bara att gå hem..

24.12

Vaknade som vanligt vid 9 tiden. Liyah och Sara låg och susade länge medan ja tassade runt lite i lägenheten och funderade på saker och ting. Liyah kommer upprusande med ett "Si mamm va tomtin ha lömna ondi sängen åt mej" Mamma satt alltid en julklapp under sängen åt os när vi var små och det är nått jag har gjort åt Liyah oxå. Liyah kommer uppflygande i sängen och river papret av paketet. Det var Lego så hon skulle ha nått att pyssla med idag utan att springa mej i benen och fråga 1000 gånger, när kommer pappa? 

Sara smet iväg till stan där hon skall fira julen. Min pappa ringde och var på väl till oss, så då kom ju  "tomten" med mera klappar. Sen lå¨g hon och moffa raklånga på golvet och lekte med lego.

mamma jobbar oftast julafton, även i år, såå idag frår Liayh  fira med pappa medan jag sticker int till Kents syster på julmat. Linda och kaj äv vi kajs föräldrar och Sara va som sakt i stan.. Morsan dyker väl upp efter at hon jobbat färdigt och hämtat gambärmommo från Toby.

Vi är inte riktit som alla andra för vi firar vår jul 25.12 när alla har en chans att vara på samma ställe under en längre tid. Så blir det inte så mycket stress med att man måste till flera ställen utan man kan njuta i lugn och ro. Och efter maten blir det ju juldans på lookalin... =D
Hoppas vi syns där!!

God Jul på er alla!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar