fredag 31 december 2010

30.12.2010 & 31.12.2010

30.12

Spenderade kvällen hos Linda å Kaj i Molpe.

Spelade Wii  i 4 timmar! Fan vad jag är limin i nacken och höger arm.. När man inte är en aktiv person så märks det ju nog dagen efter... Prövade en hel del spel.. Och fan va kul det var!! =D

Liyah skulle absolut boxas. Och fan ungen e 4 år, men skit va duktig hon var.. Fick nog motståndaren att ligga flera gånger.. Jag provade även att boxas mot kaj men det gick ju mindre bra.. Fick ju nog honom knockad en gång på 3 ronder.. Spelade även lite Baseball, det är troligen av det de känns idag! =D kastade bollarna med hala 151km/h..

Fick även tillbaka min bil som var fixad! Pappa har varit snäll och fixat startmotorn på bilen så nu går den galant igen =) Antar att det varit en pina att ta bort den, det var trångt och för jävlit att komma åt den.. Så pappsen har väl nog stått och läst alla svordomar på påde finska och svenska! =) TACK PAPPA!



31.12

Liyah for till pappa får en halvtimme sen, så nu ska jag far å klä påmej och sen leta mej ner till Sampinas och handla lite smått och gott... Ikväll är det väl inte nån som har på klart var vi ska vara så det är väl nått tiden får utvisa! =) Kan bli intressant med en oplanerad nyårsfest. Dom brukar ju ifs vara bäst!! 



Gott Nytt År På Er Alla!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar