måndag 30 augusti 2010

Tänkte sätta in lite bilder på vad jag har åstakommit idag. 







Är ju ingen expert på att binda kranser men ja försöker ju iaf.

Sen lovade ja ju att sätta in receptet på Blåbärspajen ja bakade för en tid sedan




100 g vitchoklad
100 g smör
2 dl socker
1 dl Kesella/ 1 burk kvark vitchoklad (säsongsvara) funkar oxå lika bra med cirton
2 ägg
2 dl mjöl
1 tsk vaniljsocker
1 tsk bakpulver
1 krm salt
75 g blåbär (mera om du använder långpanna)


Smält chokladen i vattenbad
Smält smör, rör i socker och kesella/kvarken
Rör ner ett ägg i taget, rör om ordentligt
Blanda ihop torra ingredienserna, rör sen ner i äggsmeten
Vänd ner den smälta chokladen
Häll smeten i en smord form med löstagbar botten, mindre långpanna funkar oxå.
Häll över blåbären
Grädda i 175 grader i mittersta falsen i ca.25 min. 
Låt vila.
Servera med vaniljvisp eller glass.




Recpetet har ja fått av Linda







1 kommentar: