lördag 6 februari 2010

Den som kom på antibiotika ska no verkligen ha ett stort tack!

Att mamma jobbar på rådgivningen gör oxå saken mycket enkel. hadde super illt i halsen igår så mamma skulle titta mej i halsen. men detta var tydligen ingen fin syn. Hon tog ett svalgprov på mej och så kollade hon crp, som skall vara under 10 och jag hade 46. så detta tydde ju på en bakteriell infektion så det vara bara att sätta sej i bilen med svagprovet i handen och köra iväg till malax. Mamma hade ringt till malax och fixat så jag fick ett recept på antibiotika. Efter att ha tagit första tabletten började jag kunna tala lite ordentligare och faktist kunde svälja utan att nästan börja gråta varje gång.

Idag är halsen inte svullen varken på in eller ut sidan. jag kan tala lite mer normalt och äta och dricka är inte längre ett stort problem. Men halsen ser fortfarande för j*vlig ut på insidan!

Om man ska ta och skutta iväg i duschen nu så man börjar känna sej som en normal människa igen!

Borde ta i tu med städningen idag istället. Tvättkorgarna svämmar över och alla skrubbar skulle böva ha sej en ordentlig storstädning! Liyahs kläder som är för små skulle behöva packas ner och plaseras i mammas garage. Få se hur mycket av detta man orkar med! =D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar